Najveći uspjeh DVD-a Palinovec u 2023.godini

Nakon završetka ljetne natjecateljske sezone, red je da se dotaknemo najvećeg uspjeha DVD-a Palinovec u 2023.godini.
Naše cure, popularne Kobre (uz par izmjena na nekim natjecanjima), osvojile su 1.mjesto u ukupnom poretku 15. Kupa HVZ u kategoriji Žene A.
To je ujedno prvi puta uspjelo nekoj od A ekipa iz Međimurske županije na što smo iznimno ponosni. Također, treba pohvaliti i naše dečke koji su osvojili 2.mjesto u ukupnom poretku Kupa HVZ u svojoj kategoriji, odmah iza dvostrukih državnih prvaka DVD-a Razljev kojima ovim putem i čestitamo!
Kup HVZ-a najveće je i najvažnije natjecanje u Republici Hrvatskoj nakon državnog natjecanja. Kako je državno natjecanje svake 4 godine (sljedeće 2025.), ove godine je naš fokus bio na Kupu HVZ.
Kup HVZ 2023. sastojao od 3.kola kojima su domaćini bili Varaždin, Ivanić Grad i Desno Trebarjevo.
Ženska A ekipa DVD Palinovec osvojila je na sva 3 kupa 1.mjesto te sa ukupnom prednošću više od 20 sekundi uvjerljivo bila najbolja i u ukupnom poretku. Naša ekipa Muški A osvojila je 2.mjesto u Varaždinu i Ivanić Gradu, dok su u Desnom Trebarjevu osvojili 3.mjesto što im je bilo dovoljno za 2.mjesto u ukupnom poretku ove godine!
Ovim plasmanima naše A ekipe ostvarile su plasman na Državno vatrogasno natjecanje seniora koje će se održati 2025.godine!
_
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather