Izvještaj sa 85. Izborne Skupštine DVD-a Palinovec

U subotu, 25. veljače u Domu kulture u Palinovcu, DVD Palinovec je održao svoju 85. redovnu izbornu skupštinu. Njoj su uz članove DVD-a Palinovec te mještane Palinovca prisustvovali predsjednik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Mario Medved, načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat, predsjednik VMO Palinovec Vladimir Sabol, predsjednik Vatrogasne zajednice općina Donji Kraljevec-Goričan Dragutin Glad, zapovjednik Vatrogasne zajednice općina Donji Kraljevec-Goričan Slavko Loparić te predstavnici mnogih mjesnih udruga i vatrogasnih društava.

Podnijeta su izvješća Upravnog odbora, zapovjednika, blagajnika te Nadzornog odbora o radu u 2016. godini. DVD Palinovec je u 2016. godini imao 11 natjecateljskih ekipa što do sada u Međimurju nitko još nije imao, a možda ni u Republici Hrvatskoj.

Pet natjecateljskih ekipa sudjelovalo je na Državnom natjecanju koje je bilo održano u Puli, dva plasmana su ostvarena u Kupu HVZ-a u kategoriji mladež muški i mladež ženski, 6 osvojenih pehara na županijskim natjecanjima.

Bili su domaćini općinskog i županijskog natjecanja pomlatka i mladeži, domaćini seoskih igara te su ispunili sve ostale zadaće koje se nameću temeljem programa rada. Za svoj su rad, u bodovanju koje provodi Vatrogasna zajednica Međimurske županije, dobili najviše bodova u cijeloj Međimurskoj županiji.

Iznesen je plan i program rada te financijski plan za 2017. i 2018. godinu, nakon čega je uslijedila rasprava te usvajanje podnijetih izvješća, planova i programa rada. Na ovoj su izbornoj skupštini izabrani i novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora te novi dužnosnici za naredno četverogodišnje razdoblje

 

Za članove Upravnog odbora izabrani su Petar Sabol, Đuro Novak, Daniel Čemerika, Dario Pintar, Darko Sabol, Franjo Jančec, Goran Bobetić, Ivan-Petar Srpak, Kruno Fileš, Robert Horvat, Miroslav Oreški, Tomislav Srpak i Vladimir Srpak.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Josip Sabol, Mijo Brumen i Vlado Marciuš. Izabrani su i novi dužnosnici za naredni četverogodišnji mandat. Predsjednik će biti Franjo Jančec, njegov zamjenik Robert Horvat, zapovjednik Tomislav Srpak, zamjenik zapovjednika Kruno Fileš, blagajnik Vladimir Srpak, a tajnik Goran Bobetić.

Predsjednik Jančec bit će i zastupnik društva u Skupštini vatrogasne zajednice Međimurske županije. Nakon izbora rukovodstva podijeljene su spomenice i zahvalnice. Vatrogasnu spomenicu za 10-godišnji rad u vatrogasnoj organizaciji primili su Petra Mesarek, Stiven Sabol, Katarina Jančec, Damir Horvat, Filip Klobučarić, Dijana Klobučarić, Antonijo Lovrenčić i Petar Sabol.

Vatrogasnu spomenicu za 30-godišnji rad u vatrogasnoj organizaciji primio je Mario Lovrenčić, za 50-godišnji rad primili su ih Ivan Marcijuš, Vladimir Habuš i Matija Baranašić, a za 60-godišnji rad Ivan Srpak.

Veteranske spomenice primili su Đuro Novak, Ivan Tkalec, Mijo Brumen, Vladimir Habuš, Ivan Marcijuš, Ivan Srpak, Mirko Marcinjaš, Stjepan Sabol, Josip Sabol, Stjepan Čanadi, Vlado Marciuš i Mato Baranašić. DVD Palinovec uručio je i brojne zahvalnice za doprinos društvu i pomoć u radu u protekloj godini. Nakon službenog dijela, održan je prigodni domjenak i druženje svih prisutnih.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

POZIV NA 85. IZBORNU GODIŠNJU SKUPŠTINU

U SUBOTU 25. veljače 2017.godine u 19,00 sati u Domu kulture Palinovec DVD PALINOVEC će  održati 85. IZBORNU GODIŠNJU SKUPŠTINU

Za Skupštinu se predlaže sljedeći dnevni red:

 1. Otvaranje Skupštine i izbor radnih tijela i to:
  – radnog predsjedništva,
  – zapisničara,
  – kandidacione komisije,
  – verifikacione komisije i
  – dva ovjerovitelja zapisnika,
 1. Izvješća o radu u 2016 godini:
  – Upravnog odbora,
  – Zapovjednika,
  – Blagajnika,
  – Nadzornog odbora
 1. Prijedlog Programa rada i Financijskog plana za 2017. i 2018.godinu,
 2. Rasprava,
 3. Usvajanje podnijetih Izvješća, Programa rada i Financijskog plana za 2017. i 2018. godinu,te davanje razrješnice dosadašnjim dužnosnicima i članovima Upravnog i Nadzornog odbora,
 4. Izbor Upravnog i Nadzornog odbora,
 5. Izbor Predsjednika, zamjenika Predsjednika, Zapovjednika, zamjenika Zapovjednika, Tajnika te zastupnika u Skupštinu Vatrogasne zajednice Međimurske županije,
 6. Dodjela priznanja i spomenica,
 7. Ostala pitanja i prijedlozi.

 

ZAPOVJEDNIK                              TAJNIK                                 PREDSJEDNIK

Tomislav Srpak                      Goran Bobetić                          Franjo Jančec

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather