91. redovna godišnja skupština DVD-a Palinovec

U subotu 25.2.2023. godine održana je 91. redovna godišnja skupština DVD-a Palinovec.
Kao najvažnije događaje uz vatrogasne intervencije i preventivu te prodaju kombi vozila marke Mercedes Vito u 2022. treba spomenuti obilježavanje obljetnice 90 godina postojanja našeg društva, 5. mjesto na vatrogasnoj CTIF Olimpijadi u Celju u kategoriji Žene A te odlične rezultate na županijskom natjecanju VZMŽ (3 prva mjesta, 2 treća mjesta te još 3 ekipe blizu postolja).
Nakon podnijetih izvješća za proteklu godinu te usvojenih planova za narednu, usljedila je dodjela priznanja i zahvalnica. Priznanje za 10 godina rada u DVD-u dobila je Erin Isabell Sabol, a za 20 godina Dino Fileš, Tihana Srpak, Anamarija Gudlin i Danijela Fileš. Za 30 godina priznanje je dobio Zoran Bobetić, a za 40 godina Robert Horvat, Željko Sabol i Antun Sabol. Posebno vrijedi istaknuti priznanja za 60 godina djelovanja koje su dobili Josip Sabol i Mirko Marcinjaš.
Diplomu o završenom tečaju za rad s dišnim aparatima dobili su Dino Fileš i Viktor Srpak, a za rad na tehničkim intervencijama Sandro Kerovec, Ivan Petar Srpak, Viktor Srpak i Dino Fileš. Ana Jančec i Sara Sabol položile su za voditelje vatrogasne mladeži, a Ivan Petar Srpak je produljio istu licencu. Ženska A ekipa “Kobre” i njihovi voditelji dobili su od strane HVZ-a diplome za sudjelovanje na CTIF natjecanju održanom u Celju.
Zahvalnice za pomoć u radu i dobru suradnju dobili su DVD- i Gardinovec, Sveti Juraj u Trnju, Donji Kraljevec, Goričan, Donji Pustakovec, Držimurec Strelec te gospodin Andrija Ribić. Na kraju svećanog dijela s par riječi su se skupštini obratili predsjednik VZMŽ i zamjenik predsjednik HVZ Mario Medved, zapovjednik JVP Mladen Kanižaj, načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat, predsjednik MO Palinovec Vladimir Sabol, predstavnik vatrogasnih veterana Međimurske županije te predsjednik Udruge umirovljenika Općine Donji Kraljevec Franjo Blažeka te predstavnici DVD-a Razljev i Deanovec.
Nakon svećanog dijela uslijedio je domjenak uz fini bograč koji su pripremili članovi DVD-a uz glavnog kuhara Božidara Žvorca te nezaboravna fešta do jutarnjih sati uz Fortuna bend. Hvala svima koji su se odazvali našoj skupštini te se nadamo da su se svi ugodno osjećali i da će pamtiti ovu feštu kakvu samo Poljnovčanke i Poljnovčani znaju napraviti!
Želimo svima što manje intervencija, a što više zabave, druženje i odličnih rezultata u narednoj godini! Nadamo se da se vidimo i dogodine u ovako lijepom broju i atmosferi!
https://www.facebook.com/DvdPalinovec
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather