Najveći uspjeh DVD-a Palinovec u 2023.godini

Nakon završetka ljetne natjecateljske sezone, red je da se dotaknemo najvećeg uspjeha DVD-a Palinovec u 2023.godini.
Naše cure, popularne Kobre (uz par izmjena na nekim natjecanjima), osvojile su 1.mjesto u ukupnom poretku 15. Kupa HVZ u kategoriji Žene A.
To je ujedno prvi puta uspjelo nekoj od A ekipa iz Međimurske županije na što smo iznimno ponosni. Također, treba pohvaliti i naše dečke koji su osvojili 2.mjesto u ukupnom poretku Kupa HVZ u svojoj kategoriji, odmah iza dvostrukih državnih prvaka DVD-a Razljev kojima ovim putem i čestitamo!
Kup HVZ-a najveće je i najvažnije natjecanje u Republici Hrvatskoj nakon državnog natjecanja. Kako je državno natjecanje svake 4 godine (sljedeće 2025.), ove godine je naš fokus bio na Kupu HVZ.
Kup HVZ 2023. sastojao od 3.kola kojima su domaćini bili Varaždin, Ivanić Grad i Desno Trebarjevo.
Ženska A ekipa DVD Palinovec osvojila je na sva 3 kupa 1.mjesto te sa ukupnom prednošću više od 20 sekundi uvjerljivo bila najbolja i u ukupnom poretku. Naša ekipa Muški A osvojila je 2.mjesto u Varaždinu i Ivanić Gradu, dok su u Desnom Trebarjevu osvojili 3.mjesto što im je bilo dovoljno za 2.mjesto u ukupnom poretku ove godine!
Ovim plasmanima naše A ekipe ostvarile su plasman na Državno vatrogasno natjecanje seniora koje će se održati 2025.godine!
_
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Završno druženje članova DVD-a Palinovec

DVD Palinovec godinama je najmasovnije društvo u Međimurju i šire. Broje i najviše natjecateljskih ekipa koje su uz to i vrlo uspješne. Samo ove natjecateljske sezone osvojili su 40-ak pehara diljem Republike Hrvatske i šire.
Od većih uspjeha treba izdvojiti:
– 1. mjesto ženske A ekipe (popularnih Kobri) u ukupnom poretku kupa HVZ-a, što se desilo prvi put u povijesti Međimurske županije u seniorskoj A konkurenciji. Isti su osvojile sa osvojenim 1.mjestima na sva 3 kupa koja se boduju za ukupni poredak – Varaždin, Ivanić Grad i Desno Trebarjevo
– 2.mjesto muške A ekipe u ukupnom poretku kupa HVZ-a (sva 3 kupa na postolju)
– 1.mjesto ekipe pomladak muški na Koordinacijskom natjecanju najboljih ekipa iz 4 županije koje se održalo prvi puta u povijesti
– tri 1.mjesta na županijskom natjecanju Međimurske županije (pomladak muški, muški A i muški B)
– sudjelovanje ženske mladeži na državnom natjecanju za mladež u Novalji na kojem su bile najuspješnija Međimurska ženska ekipa
Ovakvim rezultatima DVD Palinovec se upisao u povijest Međimurske županije u nekoliko kategorija.
Ovog petka, 13.listopada, organizirali su druženje za svoje članove i roditelje djece i mladeži povodom završetka vrlo uspješne natjecateljske sezone 2023.
100-injak članova, od pomlatka do veterana, u ugodnoj atmosferi uz roštilj i živu glazbu grupe Amigo uživalo je do kasnih noćnih sati.

Osim natjecateljskog dijela, DVD Palinovec ove godine ima odrađeno 20-ak intervencija te humanim radom i organizacijom raznih događaja i druženja održava društveni život svog mjesta. Nadamo se i dalje ovako aktivnom članstvu te da će se još puno puta čuti za DVD Palinovec na najvišim postoljima diljem Europe gdje predstavljaju svoje selo, Općinu Donji Kraljevec, Međimursku županiju te Republiku Hrvatsku. Želimo im što više ovakvih druženja i uspijeha, a što manje intervencija i nepogoda!

_
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather