Županijsko natjecanje za pomladak i mladež Vatrogasne zajednice Međimurske županije

U subotu 25.05.2019.g. DVD Palinovec bio je domaćin županijskog natjecanja za pomladak i mladež Vatrogasne zajednice Međimurske županije. Prekrasan sunčan dan namamio je u naše selo mnogobrojne posjetitelje, od natjecatelja, voditelja, članova DVD-ova, njihovih bližnjih i sl. Nadamo se da ste svi zadovoljni gostoprimstvom, a ako imate nekih zamjerki nadamo se da nećete uzeti za zlo jer smo se trudili biti dobri domaćini.

Što se tiče natjecateljskog dijela, vruče i sparno vrijeme utjecalo je na umor natjecatelja pa je hitna pomoć imala nekoliko intervencija, a intervenirali su i zbog ozljeda od kojih nijedna na sreću nije prošla s većim posljedicama opasnim po život. Sveukupno se natjecalo preko 100 desetina u četiri kategorije. DVD Palinovec imao je tri ekipe, a na ponos nam može biti 1. mjesto naših djevojčica u kategoriji pomladak žene. Njihovi muški kolege nažalost nisu bili tako uspješni pa su osvojili 8. mjesto u kategoriji pomladak muški te 4. mjesto u kategoriji mladež muški. Nadamo se da će to biti dodatan motiv dečkima da se i oni svojim radom ugledaju na cure i uz malo sportske sreće dalje osvajaju mjesta na postolju. Posebno je šteta što naša mladež nije uspjela izboriti plasman na državno natjecanje koje im je izmaklo za manje od sekunde, ali iz ovog možemo puno toga naučiti i izaći još jači te sa većom željom za radom i napredovanjem!

Rezultati prvoplasiranih ekipa po kategorijama izgledaju ovako:

Pomladak muški:
1.DVD Donji Mihaljevec,
2. DVD Draškovec,
3. DVD Kuršanec

Pomladak žene:
1.Palinovec,
2.Mala Subotica,
3.Donji Mihaljevec

Mladež muški:
1. Gardinovec,
2. Krištanovec,
3. Vularija

Mladež žene:
1. Domašinec,
2. Sveta Marija,
3. Šandorovec

Čestitke najboljima, a svim ostalima želimo više uspjeha drugi put!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Natjecanje za pomladak i mladež VZPO Donji Kraljevec-Goričan i gostiju

Danas je u Palinovcu održano prednatjecanje za županijsko natjecanje za pomladak i mladež VZPO Donji Kraljevec-Goričan i njihovih gostiju. Nastupilo je 14 natjecateljskih odjeljenja te su ovom prigodom suci uputili ekipe na kojim stvarima moraju poraditi da bi na županijskom natjecanju bili što bolje plasirani. Spomenimo ipak da su po kategorijama najbolji bili: pomladak žene – Palinovec, pomladak muški – Donji Hrašćan, mladež žene – Domašinec, mladež muški – Palinovec. Ovom prigodom pozivamo Vas i sljedeći vikend na županijsko natjecanje u našem malom Palinovcu. Vidimo se!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather