Županijsko natjecanje vatrogasaca Međimurske županije

U subotu 8.7.2023. u Palovcu je održano županijsko natjecanje VZ Međimurske županije.
Nakon općinskih kvalifikacija, DVD Palinovec se na županijsko natjecanje plasirao sa 6 ekipa (od ukupno 89, najviše na cijelom natjecanju kao i prethodnih godina). Uz to, bili smo i najuspješniji DVD sa 2 prva mjesta te 1 trećim mjestom (uz to smo osvojili 2 četvrta mjesta te 1 dvanaesto).
Naši muški članovi su pokazali da su najspremniji u županiji osvojivši 1. mjesto u obje kategorije – Muški A i Muški B (30+ godina). Muška A2 ekipa je uz to imala daleko najbolje vrijeme vježbe te najbolje vrijeme štafete na cijelom natjecanju. Muška A1 ekipa osvojila je 12. mjesto od 36 ekipa u svojoj kategoriji što je isto veliki uspijeh jer je u ekipi bilo dosta mladića kojima je ovo bilo prvo županijsko natjecanje pa im stoga isto čestitamo i želimo još više uspijeha u budućnosti! ?
Naše ženske ekipe uvijek su pri vrhu i razmazile su nas najvišim postoljima, no i 3. mjesto (Kobre sa 20 sekundi greške) i 4. mjesto (Rakete sa 10 sekundi greške) u Ženskoj A kategoriji te 4. mjesto u kategoriji Žene B (30+ godina) sa samo 76 stotinki zaostatka za postoljem veliki su uspjesi. Nadamo se da će dogodine smanjiti kaznene bodove jer kako se veli: iz grešaka se uči, a najbolje svojih!
Čestitamo naravno i svim ostalim natjecateljima jer stvarno je lijepo vidjeti ovako veliki broj dobrovoljnih vatrogasaca okupljenih u najmanjoj županiji Republike Hrvatske, a posebne
čestitke najboljima koji su se kući vratili sa peharima! Želimo svima što manje intervencija, a što više zabave i uspijeha na natjecanjima!
_
Muški A :
Palinovec II – 1. mjesto? ,
 
Palinovec I – 12. mjesto
_
Žene A:
Palinovec I – 3. mjesto,?
Palinovec II – 4. mjesto

 

Muški B:
Palinovec – 1. mjesto ?
video Proglašenje za 1. mjesto (Frajno ide po pehara)


Žene B
Palinovec – 4. mjesto

Hvala domaćinima DVD-u Palovec na odličnoj organizaciji, gostoprimstvu te vrhunskoj zabavi uz grupu Vulkan do duboko u noć! Hvala i VZMŽ te svim sucima i ljudima iz voditeljstva natjecanja! Vidimo se dogodine uz vatrogasni pozdrav: vatru gasi brata spasi!

Iz medija :

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather