90. redovna godišnja Skupština DVD-a Palinovec

Ove subote 26.02.2022. u Društvenom domu u Palinovcu održana je 90. redovna godišnja skupština DVD Palinovec. Skupštini su prisustvovali članovi DVD-a Palinovec te mještani Palinovca, dok su među uzvanicima bili zapovjednik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Mladen Kanižaj, načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat, predsjednik VMO Palinovec Vladimir Sabol, predsjednik Vatrogasne zajednice općina Donji Kraljevec-Goričan Marijan Blažeka i predstavnici bratskog vatrogasnog društva Kobiljak.
Podnijeta su izvješća Upravnog odbora, zapovjednika, blagajnika te Nadzornog odbora o radu u 2021. godini, zatim je pročitan i usvojen plan i program rada te financijski plan za 2022. godinu. Dugogodišnji rad u vatrogastvu, spomenicu za 20-godišnji rad dobili su Tihana Balent, Daniel Čemerika, Ivan Petar Srpak, Stjepan Kovačić i Dario Pintar. Za 40 godina rada spomenicu je dobio Mijo Brumen, za 50 godina Vladimir Marciuš, a za 70 godina Ivan Tkalec.
Svi natjecatelji državnog natjecanja dobili su priznanje, a posebno priznanje dobile su članice koje su se plasirale na vatrogasnu olimpijadu i to Lorena Fileš, Ema Perković, Iva Fileš, Katarina Jančec, Viktorija Horvat, Korina Srpak, Petra Hajdarović, Stefani Branilović te njihov mentor i voditelj Ivan Petar Srpak. Nakon skupštine nastavljeno je druženje u odličnoj atmosferi uz odličan roštilj na kojem se zahvaljujemo Manuelu Baksi Mančiju.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather